fbpx

Εφαρμογή Πολυουρίας

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα ισχυρό υδραυλικό σύστημα ανάμιξης και ψεκασμού με θερμαινόμενα λάστιχα μήκους έως 120 μέτρων. Ο εξοπλισμός αυτός είναι εγκατεστημένος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κλειστού οχήματος. Με την κινητή μονάδα εφαρμογής GRACO Reactor hydraulic proportioning system η εφαρμογή στεγανοποιήσεων μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος σε οποιαδήποτε απόσταση, ανά πάσα στιγμή, εύκολα και γρήγορα.

Δυνατότητα κάλυψης επιφάνειας με το σύστημα GRACO έως 500m2 σε 1 μόνο μέρα.

ΕΦΑΡΜΟΓΉ

Το GRACO Reactor E-XP2 είναι κατασκευασμένο να επεξεργάζεται και να ψεκάζει πολυουρία και άλλες επιστρώσεις που απαιτούν υψηλή πίεση. Ο υβριδικός θερμαντήρας και το θερμαινόμενο λάστιχο διατηρούν τα υλικά στο σωστό ιξώδες πριν την ανάμειξη. Γρήγορο και χαμηλότερο χτύπημα της αντλίας για εύκολη συντήρηση, εύκολη χρήση οργάνων ελέγχου, και στιβαρό σχέδιο κάνουν το Reactor την προνομιούχα επιλογή επιστρώσεων.

 

Η εταιρεία μας διενεργεί εργασίες πλαστικοποίησης σε κάθε επιφάνεια ακόμα και σε περιπτώσεις όπου χρειάζεται πιο δύσκολη και απαιτητική εφαρμογή.

Συγκεκριμένα:

-Στεγάνωση υγρών χώρων

-Προστασία καταστρώματος από την σκουριά

-Αντιολισθηρά δάπεδα

-Στεγάνωση / Προστασία ύφαλα πλοίων

 

-Στεγάνωση δώματος (ταράτσας)

-Στεγάνωση υπόγειων

-Επικάλυψη δαπέδου χώρου στάθμευσης γκαράζ

-Μπανιέρες / Ντουζιέρες

-Πισίνες

 

-Στεγάνωση δεξαμενών νερού

-Λυμάτων / Καυσίμων / Χημικών

-Λεκάνες απορροής λυμάτων

-Επικάλυψη σωληνώσεων και βιομηχανικού εξοπλισμού

 

-Επενδύσεις καταστρώματος γέφυρας

-Σιδηροδρομικών γραμμών

-Φράγματος

-Σήραγγας

-Δαπέδων αεροδρομίων

-Σταθμών φορτοεκφορτώσεων βαριάς καταπόνησης

 

  • Επενδύσεις δαπέδων σε:

-Χημικά εργαστήρια

-Υγειονομικοί θάλαμοι

-Βιομηχανικοί χώροι

-Κτήρια parking

-Αποθήκες

-Σταθμοί φορτοεκφορτώσεων

-Αθλητικά στάδια

 

-Προσόψεις κτηρίων

-Θεματικά πάρκα νερού / Ενυδρεία

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η άμεση και διαρκής ενημέρωση για τις νέες μεθόδους και τον καινοτόμο εξοπλισμό ώστε να διατηρούμε το ύψιστο επίπεδο στις υπηρεσίες μας σε σεβασμό πάντοτε προς το περιβάλλον.

Η εταιρεία μας στοχεύει ακόμα και στη διαρκή επιμόρφωση του ήδη εξειδικευμένου προσωπικού μας με απώτερο σκοπό την άμεση συνάρτηση των καινοτόμων μεθόδων μας με το επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού μας.

Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να είναι εναρμονισμένη τόσο με την εγχώρια πρακτική, όσο και με τη διεθνή πρακτική αναφορικά με τις διαδικασίες διαφάνειας και λειτουργίας της εταιρείας.

Η άρτια καταρτισμένη νομική μας υπηρεσία διασφαλίζει την πλήρη συμμόρφωση της εταιρείας προς τις επιταγές της εθνικής και διεθνούς νομοθεσίας. Την υπηρεσία αυτή στελεχώνουν ο δικηγόρος Νικόλαος Θ. Διονυσόπουλος και η δικηγόρος Κυριακή Θ. Διονυσοπούλου.

Η εταιρεία Διονυσόπουλος Ε.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας από το 1989 με έδρα τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Το ιδρυτικό στέλεχος της εταιρείας μας, ο Θεόδωρος Ι. Διονυσόπουλος, διαθέτει πολυετή και βαρυσήμαντη πείρα στο χώρο των επισκευών. Την παράδοσή του συνεχίζει ο Ιωάννης Θ. Διονυσόπουλος, πτυχιούχος με ειδίκευση στη Ναυτιλία (BSc Shipping, BCA College), εξασφαλίζοντας ότι οι εργασίες μας συνεχίζουν να προσφέρουν άριστα αποτελέσματα.

Η εταιρεία μας είναι σταθερά προσηλωμένη στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Στόχος μας είναι η διαρκής ενημέρωση του προσωπικού μας για τα νέα μέσα και τις νέες τεχνογνωσίες, ώστε να επιτυγχάνεται πρωτοπόρος απόδοση σε κάθε εργασία μας.

Assures you safety and quality